Ha det morro inne som ute

Enten det er regnværsdag, eller man bare ønsker å oppholde seg inne, har vi mange gøyale aktiviteter å by på i området rundt campingplassen. Scroll nedover for å finne noe som passer deg og din gruppe.

Tropicana Badeland

Tropicana er et av Norges største kombinerte innen- og utendørs badeland. Megasklier, bølgebasseng, grotter og Wild River er vanvittig moro for små og store barn. Våre to største innendørs sklier er hele 106 meter og 98 meter lange. Eget jungelland for de minste, med 35 cm dypt vann.

Bowling & Dine

20 minutter unna finner du en klassisk amerikansk diner med beliggenhet 800 meter over havet på Geilo. Kombinasjonen av hjemmelaget burger, moderne bowlingbaner og jukeboks skaper en herlig atmosfære. Hit kan du komme i skiklær etter en dag i bakken, sammen med storfamilien eller for en litt annerledes vennekveld.

Vi garanterer topp stemning!

Escape Games Hallingdal

Escape Games Hallingdal består av 2 spill, et skummelt Hotellrom 013 og agentspillet Overvåket - Agent X10. Fengslende historier, gjennomført innredning og mye interaktiv teknologi. Må oppleves!

Geilo klatreklubb

Klatrevegg på 550 m2 med klatreflateog ca 100 ruter mellom grad 3+ og 9-. De har to auto-belayer som kan benyttes uten topptaukort.

Håper å se dere her hos oss på
Birkelund Camping.

Følg oss på sosiale medier

Facebook icon
Instagram icon
Email icon
Website icon
YouTube icon

© 2022 Birkelund Camping AS

Intuit Mailchimp logo