Priser

vennligst se nyttig info helt nederst.

Bobiler, Campingvogn og Telt

Bobiler/Campingvogn + strøm koster 400,- for 2 personer

Telt koster 250,- for 1 person

Ekstra person koster 50,- pr.

Huslig 5 personer

Huslig har 5 sengeplasser fordelt på 1 familiekøyeseng og en vanlig køyeseng. Veldig koselig campinghytte med sittehjørne og kjøkkenkrok med alt fra kjøleskap, kokeplater og kaffe- og tekoker. Bestikk, asjetter og gryter finnes også i hytten. Reiseseng til små barn kan lånes gratis.
*PRIS: 1.000,-/natten

Stabbur 6 personer

Stabbur har 6 loftssenger hvor man er nødt til å klatre for å komme opp i. Veldig koselig tømmerhytte med sittehjørne og kjøkkenkrok med alt fra kjøleskap, kokeplater og kaffe- og tekoker. Bestikk, asjetter og gryter finnes også i hytten. Reiseseng til små barn kan lånes gratis.
*PRIS: 1.000,-/natten

Fiskeri 2 personer

Vår minste hytte har en køyeseng, sittehjørne og kjøkkenkrok med alt fra kjøleskap, kokeplater og kaffe- og tekoker. Bestikk, asjetter og gryter finnes også i hytten. Reiseseng til små barn kan lånes gratis.
*PRIS: 750,-/natten

Stjerne 3 personer

Stjerne har en familiekøyeseng, sittehjørne og kjøkkenkrok med alt fra kjøleskap, kokeplater og kaffe- og tekoker. Bestikk, asjetter og gryter finnes også i hytten. Reiseseng til små barn kan lånes gratis.
*PRIS: 850,-/natten

Sol 2 personer

Sol har et lite soverom med to enkeltsenger som kan slås samme. Hytteb har også et oppholdsrom med sittehjørne og kjøkkenkrok med alt fra kjøleskap, kokeplater  og kaffe- og tekoker. Bestikk, asjetter og gryter finnes også i hytten. Reiseseng til små barn kan lånes gratis.
*PRIS: 850,-/natten

Huslig 4 personer

Huslig 4 personer har 4 sengeplasser fordelt på 2 køyesenger. Veldig koselig campinghytte med sittehjørne og kjøkkenkrok med alt fra kjøleskap, kokeplater og kaffe- og tekoker. Bestikk, asjetter og gryter finnes også i hytten. Reiseseng til små barn kan lånes gratis.

NB! Det er ikke dobbeltseng i denne hytten, da må man over til huslig 5 personer. Alle fasiliteter er like, men innvendig ser hytten noe annerledes ut.
*PRIS: 1.000,-/natten

Aktiviteter

  • Fiskekort kan man kjøpe via www.inatur.no

  • Minigolf koster 40 kroner per person og vinneren av gruppen får en is.

  • Sauna  kan man reservere hele saunaen for 2 timer til 300 kroner.

VIKTIG Å FÅ MED SEG.

  • Hyttene har ikke bad, men 3 sanitærbygg rett i nærheten av hyttene.

  • Laken og sengetøy må medbringes, evt. leies i resepsjonen.

  • Hytten må rengjøres ved utsjekk. Ellers vil et gebyr på 250,- tilkomme.

Håper å se dere her hos oss på
Birkelund Camping.

Følg oss på sosiale medier

Facebook icon
Instagram icon
Email icon
Website icon
YouTube icon

© 2022 Birkelund Camping AS

Intuit Mailchimp logo