Priser

vennligst se nyttig info helt nederst.

Bobiler, Campingvogn og Telt

Bobiler og Campingvogner koster 320,- natten

bil med telt koster 265,- natten

motorsykkel med telt koster 200,- natten

Strøm koster 35,- i tillegg hvis det er ønskelig for bobiler og campingvogner.

Huslig 5 personer

Huslig har 5 sengeplasser fordelt på 1 familiekøyeseng og en vanlig køyeseng. Veldig koselig campinghytte med sittehjørne og kjøkkenkrok med alt fra kjøleskap, kokeplater og kaffe- og tekoker. Bestikk, asjetter og gryter finnes også i hytten. Reiseseng til små barn kan lånes gratis.
*PRIS: 900,-/natten

Huslig 4 personer

Huslig har 4 sengeplasser fordelt på 2 vanlig køyesenger (bildet med dobbeltseng i bunn kan være misvisende og gjelder kun Huslig 5 personer). Veldig koselig campinghytte med sittehjørne og kjøkkenkrok med alt fra kjøleskap, kokeplater og kaffe- og tekoker. Bestikk, asjetter og gryter finnes også i hytten. Reiseseng til små barn kan lånes gratis.
*PRIS: 800,-/natten

Stabbur 6 personer

Stabbur har 6 loftssenger hvor man er nødt til å klatre for å komme opp i. Veldig koselig tømmerhytte med sittehjørne og kjøkkenkrok med alt fra kjøleskap, kokeplater og kaffe- og tekoker. Bestikk, asjetter og gryter finnes også i hytten. Reiseseng til små barn kan lånes gratis.
*PRIS: 900,-/natten

Fiskeri 2 personer

Vår minste hytte har en køyeseng, sittehjørne og kjøkkenkrok med alt fra kjøleskap, kokeplater og kaffe- og tekoker. Bestikk, asjetter og gryter finnes også i hytten. Reiseseng til små barn kan lånes gratis.
*PRIS: 650,-/natten

Stjerne 3 personer

Stjerne har en familiekøyeseng, sittehjørne og kjøkkenkrok med alt fra kjøleskap, kokeplater og kaffe- og tekoker. Bestikk, asjetter og gryter finnes også i hytten. Reiseseng til små barn kan lånes gratis.
*PRIS: 750,-/natten

Sol 2 personer

Sol har et lite soverom med to enkeltsenger som kan slås samme. Hytteb har også et oppholdsrom med sittehjørne og kjøkkenkrok med alt fra kjøleskap, kokeplater og kaffe- og tekoker. Bestikk, asjetter og gryter finnes også i hytten. Reiseseng til små barn kan lånes gratis.
*PRIS: 700,-/natten

VIKTIG Å FÅ MED SEG.

  • Hyttene har ikke bad, men 3 sanitærbygg rett i nærheten av hyttene.

  • Laken og sengetøy må medbringes, evt. kjøpes i resepsjonen.

  • Hytten må rengjøres ved utsjekk. Ellers vil et gebyr på 250,- tilkomme.

Håper å se dere her hos oss på
Birkelund Camping.

Følg oss på sosiale medier

YouTube icon
Facebook icon
Instagram icon
Website icon
Email icon

© 2022 Birkelund Camping AS

Created with
Mailchimp Freddie Badge