Det er ikke den fysiske aktiviteten som tar pusten fra deg, men den storslagne naturen!

I kiosken vi har kartet og bøker fra Hallingskarvet, Reineskarvet, Bergsjø (i Skarvheimen ), Geilo, Ustaoset, Skurdalen.
Fotturer variere i lengde fra 3 km til 50 km og de fleste fotturer er lett å kombinere.

Hivjufossen

Hivjufossen er et flott skue! Hele fossefallet (fordelt på to fosser) er på 250 meter. Omtrent halvveis opp den bratte bjørkelia kan du se rester etter en gammel boplass. Flere mindre elver og bekker slutter seg til, før åne (elva) kaster seg ut i den imponerende Hivjufossen. Men vis respekt og ikke gå for nær fossene.

Hallingskarvet

Med Hallingskarvet som ryggrad og med Nord-Europas største høyfjellsplatå, Hardangervidda, som nærmeste nabo, er turmulighetene nesten ubegrensede.


Mesteparten av arealet i Hol Kommune er fjell og utmark, og det har naturlig nok vært et nett av ferdselsveger og stier fra gammelt av. Her er det gamle handelsveger, grendeveger, drifteveger og stølsveger, foruten stier etter menneske- og dyretråkk. Totalt er 500 km av disse stiene og turvegene skiltet og merket.

Foto: Fborchse – Eget verk, CC BY-SA 4.0

Aurlandsdalen

I Aurlandsdalen er naturen overveldende fra høyfjell gjennom frodige daler og langs krystallklare elver.

Om du ønsker kan du vandre i flere dager fra hytte til hytte eller ta kortere dagsturer i kombinasjon med bil. Aurlandsdalen ligger litt over en halvtime unna campingplassen.

Håper å se dere her hos oss på
Birkelund Camping.

Følg oss på sosiale medier

Facebook icon
Instagram icon
Email icon
Website icon
YouTube icon

© 2022 Birkelund Camping AS

Intuit Mailchimp logo